Підтримати нас

До черговго захоплення ТОВ «Тройка», яке випускає мінеральну воду “Каховка”, причетний механік підприємства

Vgoru
Автор статті
10 липня 2023 15:55
490
Поширити:

До третього захоплення ТОВ «Тройка», яке випускає мінеральну воду «Каховка», за словами місцевих жителів, окрім аферистів із новоствореного у Феодосії ООО «Херсонские напитки №1» причетний механік цього підприємства, колаборант Віталій Стороженко.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

«Після того, як Стороженко навесні 2022 року злив усю інформацію про ТОВ «Тройка» гауляйтеру Каховки Павлу Філіпчуку, його ненадовго призначили «директором» заводу. Потім понизили знову до механіка, а другими керманичами поставили каховських колаборантів Бориса Занахадінова і Віталія Коваленка. Віталій Стороженко такого приниження не пробачив і згодом вивіз та розпродав нові фури-рефрижератори з гаражів ТОВ «Тройка». Гроші привласнив і втік до Криму. Віталій Коваленко намагався його розшукати й навіть посилав на його пошуки до Криму якихось кадирівців, але без результату. Після цього Віталій Стороженко повернувся до Каховки з новим «дахом», яким виявилось ООО «Херсонские напитки №1», – розповіли джерела ЦЖР.

Інформацію про викрадення фур підтвердив законний директор і власник ТОВ «Тройка» Руслан Романенко.

Також відомо, що Віталій Стороженко живе в приватному будинку колишнього директора підприємства Юрія Савчука.

Новим “головою” Хрестівської громади на Херсонщині окупанти призначили директора місцевого КП «Надія» Максима Кацідана.

Через окупацію Херсонщини підприємство «ЕНОГРАЙ», що займається вирощуванням фруктів на Херсонщині, зазнало суттєвих збитків, які ще й досі фіксують. Проте, за попередніми підрахунками, росіяни завдали шкоди більш як на 100 млн гривень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ