Підтримати нас

Через шахраїв мешканці Херсонщини втратили майже 200 тисяч грн – поліція

Автор статті
01 січня 2024 13:30
290
Поширити:

Мешканці Херсонщини через дії шахраїв втратили майже 200 тисяч гривень. Поліція відкрила три кримінальні провадження про шахрайство.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Як зазначається, 65-річній жительці Херсона зателефонував нібито працівник служби безпеки банку та розповів, що невідомі намагаються зняти кошти з її рахунку. Щоб запобігти цьому, необхідно було перевести заощадження на нові рахунки. Загалом, заявниця перерахувала на рахунок шахрая 17 тисяч гривень.

57-річна херсонка в соцмережі знайшла інформацію про допомогу постраждалим від війни, перейшла за посиланням та ввела дані банківської картки. Після цього з її рахунку зняли понад 17 тисяч гривень.

Також втратив свої заощадження 54-річний житель Бериславського району. Чоловік хотів заробити грошей, знайшов оголошення про інвестиції в мережі, перейшов за посиланням та ввів дані своєї банківської картки. Після чого з його рахунку зникло 164 тисяч гривень. 

У грудні на Херсонщині поліціянти виявили пʼятьох іноземців, які незаконно перебували в Україні. Крім цього, поліціянти повідомили про підозру 46-річному громадянину іншої країни, якого викрили в наркозлочині.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ