Підтримати нас

Британія обіцяє Росії нові санкції після Brexit

11 жовтня 2018 05:29
202
Поширити:

Британія має намір запровадити додаткові санкції проти Російської Федерації після країни виходу з Євросоюзу в березні 2019 року.

Про це заявив голова Комітету у закордонних справах Палати громад парламенту Великої Британії Томас Тугенхат під час зустрічі в Лондоні з віце-прем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванною Климпуш-Цинцадзе, повідомляє Урядовий портал.

"Більш жорсткий санкційний режим стане реальністю після виходу країни з ЄС у березні 2019 року, оскільки наразі неможливо запровадити двосторонні санкції. Ваша безпека - це наша безпека також", - сказав Тугенхат.

Він наголосив, що досвід України у протидії гібридним атакам є надзвичайно цінним для Великобританії. Сторони домовилися посилити співпрацю щодо виявлення та протидії дезінформації.

Ще один учасник зустрічі голова Комітету з питань оборони Палати громад парламенту Великої Британії Джуліан Льюїс, у свою чергу, заявив, що Велика Британія всіляко сприятиме забезпеченню миру на окупованих територіях Донбасу та відновленню територіальної цілісності України.

Парламентарі запевнили, що Україна має значну підтримку у британському парламенті та погодилися, що необхідно продовжувати активний діалог із представниками інших держав ЄС щодо агресивної політики Росії, зокрема, у контексті протидії будівництву "Північного потоку-2".

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ