Підтримати нас

Біля «Бригантини» будівельники закопують у землю сміття

31 травня 2019 05:26
498
Поширити:

Біля колишнього готелю «Бригантина», у мікрорайоні «Острів», будівельники закопують пластикове сміття в землю, щоб «грунт не просідав».

До редакції онлайн-газети «Вгору» звернулись мешканці багатоповерхівок навколо готелю. Вони побачили, що в траншею під комунікації, викопану якимись будівельниками, скидані різні пластикові ємності. Місцеві одразу викликали поліцію бо зрозуміли, що пластик врешті решт засиплють землею, а будівельники зникнуть, залишивши по собі «бомбу сповільненої дії».

Під’їхавши, правоохоронці з’ясували, що сміття дійсно планують закопати в землю разом з газовою трубою. Робиться це з банальної причини: «щоб грунт не просідав». Те, що мотлох буде поступово руйнуватися, отруюючи життя навколишнім мешканцям, будівельників якось не хвилювало — де вони, а де той пластик. Тим паче, що ці баки залишилися на будмайданчику після минулого власника території. Тому для теперішніх «майстрів будівельної справи» варіантів було два: або шукати машину, щоб вивезти сміття на звалище, або банально закопати його в землю.

Також поліцейські порадували місцевих роз’ясненням бюрократичних процедур щодо реакції на звернення. За їх словами, заяву в кращому випадку розглянуть за півроку з дати написання. Але ще більше людей насторожує система роботи, при якій закопувати небезпечне сміття просто в землю — це норма. А також те, що навряд чи хтось понесе за це відповідальність.

Уже на початку цього тижня траншея була засипана землею. На поверхні біля неї лежали якісь баки, схожі на ті, що до цього були всередині ями. Чи їх витягнули звідти заздалегідь, чи вони просто не влізли — достеменно не відомо.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ