Підтримати нас

Більше принизити вже не можна: в РФ істерика через повну заборону російського прапора

Автор статті
24 січня 2018 15:32
630
Поширити:

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) прийняв рішення заборонити прапори країн, які не беруть участі в Олімпійських іграх, на всіх олімпійських об’єктах на Іграх в Пхенчхані.

«Прапори країн, які не беруть участі в Олімпійських іграх, заборонені. Такі прапори заборонено проносити на змагання та тренувальні об’єкти Олімпійських ігор», – йдеться на офіційному сайті оргкомітету.

Виходить, що російський прапор не можна використовувати на Олімпіаді ні в якому разі, тому що збірну Росії дискваліфікували. Деякі російські спортсмени виступлять в Південній Кореї в складі команди «олімпійських атлетів з Росії» під нейтральним прапором. До цього МОК заборонив їм використовувати символіку і кольори прапора Росії на одязі для Олімпійських ігор в Пхенчхані.

На безпрецедентний крок МОК пішов, щоб уникнути можливі провокації з використанням російського прапора на трибунах під час змагань.

Тим часом росіяни не приховують, що шоковані забороною триколора, відзначають, що “більше принизити вже не можна” і називають подію “дискримінацією”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ