Підтримати нас

Берлінського терориста вбили в Мілані

24 грудня 2016 10:26
232
Поширити:

Італійська поліція застрелила підозрюваного в нападі на різдвяний ярмарок у Берліні. Про це повідомляє The Guardian. 24-річний виходець із Тунісу Аніс Амрі був убитий у перестрілці з правоохоронцями в передмісті Мілана 23 грудня.

Патруль зупинив підозрюваного о 3-й ночі на місцевому вокзалі. Чоловіка попросили показати документи. Тоді він вигукнув "Аллах акбар" і почав стріляти у двох поліцейських. Поранив одного з них у плече. Був убитий вогнем у відповідь. Особу Амрі встановили за відбитками пальців.

Виявилося, що Амрі кілька років прожив в Італії. Прибув туди 2011-го на човні разом з тисячами інших біженців з Тунісу. 3,5 роки провів за ґратами в шести різних в'язницях на Сицілії. Чоловіка визнали винним у підпалі будинку для біженців та численних погрозах іншим людям.

За інформацією італійського міністерства юстиції, Амрі був проблемним в'язнем. Знущався зі співкамерників, підбурював їх до бунту та отримав ряд доган за незадовільну поведінку. Однак тоді ніщо не свідчило про його зв'язки з ісламськими радикалами.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ