Підтримати нас

Австралійка ледве не втратила 1,5-мільйонний виграш, не відповідаючи на дзвінки оператора

Автор статті
14 серпня 2021 14:00
885
Поширити:

Зізнайтеся чесно: далеко не кожен із вас відповідає на дзвінки, якщо бачить на екрані незнайомий номер.

Тим більше, у наші часи, коли спостерігаємо справжній розгул телефонних шахраїв. Проте, як з'ясовується, іноді дзвінок із невідомого номера може принести справжню удачу.

У цьому переконалася жителька австралійського міста Лонсестон. Вона виграла в одну з популярних місцевих лотерей значні гроші, але довгий час навіть не здогадувалася про це. Між тим, оператори лотереї не раз дзвонили їй, щоби повідомити радісну звістку.

Небажання відповідати на незнайомий номер ледь не зіграло з австралійкою злий жарт, адже за правилами "безгоспний" приз через певний час повертається до лотерейного розіграшу. Однак один з операторів вирішив не здаватися й почав дзвонити жінці буквально кожні пів хвилини. А вона не витримала і відповіла на дзвінок, дізнавшись, що виграла 2 мільйони австралійських доларів (приблизно 1,5 мільйона доларів США), і непогано було б уже ці гроші забрати.

Переможниця все ще не знає, куди витратити цю величезну суму.

"Я поділюся з дітьми, а в іншому я не впевнена. Мені потрібно сісти й усвідомити це", - сказала володарка призу, чиє ім'я не розголошується за умовами конфіденційності.

 

Читайте нас у Telegram

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ