Підтримати нас

Армія РФ обстріляла центр Херсона. ФОТО наслідків

Автор статті
13 листопада 2023 15:42
723
Поширити:

Сьогодні, 13 листопада, близько 14:00 години російські війська обстріляли центральну частину Херсона з реактивних систем залпового вогню та артилерії.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

Фотокореспондент "Вгору" зробив світлини наслідків "прильотів". Зокрема, на одному фото можна побачити вибиті вікна в будівлі театру.

Також в одному з кафе пожежники гасили загорання, що виникло через російський обстріл. 

Оновлено. Голова ХМВА Роман Мрочко уточнив, що за сьогодні, 13 листопада, у Херсонській громаді від російської агресії постраждали вже 15 людей: троє з них загинули, 12 були поранені, серед них двомісячна дівчинка.

У поліції також повідомляють про те, що уражені лікарня, магазини, кафе, судова установа, приватні будинки, навчальний заклад. Внаслідок пожеж, які виникли після вибухів, знищено та пошкоджено 10 транспортних засобів, серед них два автомобілі поліції та “швидка”. 

“На місцях обстрілів працювали медики та рятувальники. Поліціянти надавали допомогу постраждалим, документували наслідки ворожих атак і збирали речові докази. За фактом обстрілу розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (Порушення законів і звичаїв війни) ККУ”, – ідеться в дописі.

Раніше повідомлялося, що внаслідок масованого обстрілу центральної частини Херсона отримали поранення шестеро людей. 

Нагадаємо, сьогодні опівдні армія РФ у передмісті Херсона влучила з артилерії в авто, у якому двомісячна дівчинка та її рідні поверталися з медогляду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ