Підтримати нас

Армія РФ перекидає свої війська з Херсонського напрямку на Харківський

08 червня 2024 19:20
1,058
Поширити:
Фото: Арміяinform

Армія РФ розпочала перекидання деяких військових частин з Херсонщини на Харківський напрямок, ймовірно це пов’язано з відсутністю успіхів на північному фронті.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Місцеві жителі розповіли ЦНС, що разом із піхотою відправляють й операторів дронів.

В ефірі телемарафону “Єдині новини” речник оперативно-стратегічного угрупування військ (ОСУВ) "Хортиця" Назар Волошин заявив, що армія РФ нарощує своє угруповання в районі Вовчанська (Харківщина), перекидаючи додаткові полки й бригади з інших напрямів.

За словами Волошина, РФ намагатиметься перекинути особовий склад із Херсонського напрямку, щоб посилити розбиті ЗСУ підрозділи у прикордонні Харківської області.

  • Станом на 7 червня ЗСУ зберігають позиції на північ від Піщанівки Олешківської громади Херсонської області та на правому березі Верхньої Конки.
  • Російські війська просунулися на невелику відстань у північній частині Кринків на лівобережжі Херсонської області на тлі тривалих позиційних боїв у цьому районі 2 червня.
  • Упродовж 26 травня тривали позиційні бої на лівобережжі Херсонщини. ЗСУ утримують позиції на островах Мілкий та Фролова, що розташовані в дельті Дніпра.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів