Підтримати нас

Армія РФ атакувала 19 населених пунктів Херсонщини: поранено 7 людей

07 вересня 2024 08:28
219
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 7 липня 2024 року

Упродовж 6 вересня армія РФ атакувала Херсон, Токарівку, Садове, Комишани, Тягинку, Антонівку, Берислав, Козацьке, Білозерку, Кізомис, Микільське, Томину Балку, Гаврилівку, Олександрівку, Придніпровське, Раківку, Бургунку, Урожайне та Веселе на Херсонщині.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Через російську агресію 7 людей отримали поранення.

Російські військові поцілили в об'єкт критичної інфраструктури та магазин. унаслідок атак пошкоджені багатоповерхівка та 11 приватних будинків, автобуси.

За інформацією начальника Херсонської МВА Романа Мрочка, в Херсонській громаді зафіксували удари по Херсону, Комишанах та Садову. Унаслідок обстрілів пошкоджені 2 гаражі та авто.

  • 6 вересня близько 20:30 окупаційні війська атакували Олександрівку на Херсонщині. Унаслідок цього поранення отримала 64-річна місцева жителька.
  • 6 вересня за медичною допомогою звернувся житель Антонівки Херсонської громади, який зранку потрапив під атаку безпілотника російських військ.
  • В обід армія РФ завдала удару по Козацькому Новокаховської громади на Херсонщині. Унаслідок цього поранення отримала 59-річна місцева жителька.
  • 6 вересня військові РФ скинули вибухівку на службовий автомобіль Садівського старостату Херсонської громади. Також російські військові скинули вибухівку з дрона на автобус 38-го маршруту в Дніпровському районі Херсона. Транспорт перебував на кінцевій зупинці.
  • Упродовж 5 вересня окупаційні війська обстріляли Садове, Комишани, Придніпровське, Кізомис, Берислав, Нововоронцовку, Одрадокам'янку, Тягинку, Михайлівку, Золоту Балку, Бургунку, Раківку та Херсон.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів