Підтримати нас

Армія РФ атакувала 17 населених пунктів Херсонщини, є поранені

08 серпня 2024 08:58
150
Поширити:
зруйнована квартира, багатоповерхівка
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\обстріл Херсона 15 травня 2024 року

Упродовж 7 серпня армія РФ атакувала Херсон, Ромашкове, Кізомис, Михайлівку, Новоберислав, Чорнобаївку, Станіслав, Антонівку, Качкарівку, Велетенське, Тягинку, Львове, Олександрівку, Калинівське, Благодатівку, Придніпровське, Садове Херсонської області.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Через російську агресію 8 людей отримали поранення.

Російські військові поцілили в об'єкт критичної інфраструктури, освітній заклад, адмінбудівлю та заклад громадського харчування. Унаслідок обстрілів пошкоджені 9 багатоповерхівок та 11 приватних будинків, газогін, господарські споруди, приватні автомобілі.

За інформацією начальника Херсонської МВА Романа Мрочка, армія РФ 14 разів атакувала Херсонську громаду. Удари зафіксовані в Херсоні, Садовому та Антонівці.

Як повідомив голова Бериславської РВА Володимир Літвінов, окупаційні війська з артилерії обстріляли Новоберислав, Качкарівку та Тягинку. Також армія РФ безпілотниками атакувала Новоберислав, Михайлівку, Львове та Тягинку. Через це пошкоджені житлові будинки та господарські споруди.

  • Зранку 8 серпня російські військові обстріляли Херсон. Поцілили в багатоповерхівку в Центральному районі.
  • В Антонівці Херсонської області 7 серпня внаслідок скидання з дрона вибухівки поранення отримала 70-річна жінка. Раніше в селищі російські військові скинули вибухівку з дрона на місцевих жителів, які перебували на вулиці.
  • Цього ж дня за медичною допомогою звернулася 50-річна жінка, яка кілька днів тому потрапила під удар дрона армії РФ у селищі Білозерка Херсонської області.
  • Також до лікарні звернулася 62-річна жителька селища Антонівка Херсонської області, яка потрапила під обстріл армії РФ.
  • Вночі російські військові обстріляли Херсон. Під вогнем опинився житловий квартал міста.
  • 6 серпня армія РФ обстріляла Зимівник, Білозерку, Антонівку, Станіслав, Берислав, Золоту Балку, Дудчани, Томарине та Херсон.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів