Підтримати нас

15 закладів освіти Херсонщини планують відкрити в очному форматі

Вгору
Автор статті
01 березня 2024 09:41
338
Поширити:
Ілюстративне фото

1 вересня 2024 року, роботу в очному форматі можуть відновити 15 закладів освіти Херсонської області, які розташовані на безпечній відстані від зони бойових дій.

Про це, як повідомив ректор ХДУ Олександр Співаковський, на зустрічі з колективом Херсонського державного університету розповів заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Володимир Клюцевський.

За словами Клюцевського, наразі триває підготовка до відновлення навчання в очному форматі.

Для цього вчителям необхідно опанувати нові підходи до ведення навчального процесу, адже діти, які вже давно навчаються онлайн повинні швидко надолужити пропущене, йдеться у дописі.

  • Херсонська ОВА та обласне управління освіти розповідали, що розглядають можливість відновити офлайн-навчання в школах Херсонщини, що розташовані на відстані понад 40 км від зони бойових дій.
  • В Іванівці Високопільської громади на Херсонщині ремонтують школу, яка була пошкоджена через обстріли, та облаштовують укриття.
  • Нещодавно сучасні класи безпеки, де діти зможуть вивчати правила безпеки життєдіяльності, з’явились у селищі Високопілля та селі Орлове на Херсонщині.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ