Підтримати нас

139 тисяч гривень аліментів сплатив несумлінний батько власній доньці

Автор статті
20 вересня 2018 10:06
667
Поширити:

За рішенням суду 35-річний херсонець мав сплачувати щомісяця чверть власного сукупного доходу власній доньці. Проте з 2009 року він не згадував про власну дитину. 

Своєю байдужістю чоловік накопичив борг у розмірі 139 тисяч гривень. Виконавці Суворовського РВДВС, у рамках дії закону #ЧужихДітейНеБуває , заборонили батьку виїзд за кордон, а також обмежили в праві керування транспортним засобом. Окрім цього, виконавці наклали арешт на автомобіль боржника і оголосили транспортний засіб у розшук. Горе-батька зупинили правоохоронці і забрали автомобіль на штраф майданчик.

Про це пише начальник Головного територіального управління юстиції у Херсонській області Костянтин Хутковський на своїй сторінці у фейсбуці.

І лише після цього чоловік згадав про власну доньку, якій зараз вже 17 років, і повністю погасив борг. 

Законом #ЧужихДітейНеБуває передбачені штрафні санкції хронічним неплатникам аліментів. На Херсонщині вже є кілька фактів нарахування штрафів несумлінним батькам, які не сплачують аліменти.

Два з них – у Суворовському районі міста Херсон. Боржникам нарахували 50% штрафів від суми боргу. 

У Дніgровському районі - штраф у розмірі 20% від суми заборгованості. А у Бериславському районі - штраф у розмірі 30% від суми боргу

За 8 місяців цього року на користь українських дітей стягнуто 3 млрд гривень аліментів.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ