Підтримати нас

Жителі Чаплинки протестують через підвищення цін: голова громади дав роз'яснення

Vgoru
Автор статті
29 березня 2022 13:31
1,401
Поширити:

Жителі Чаплинської ОТГ обурені зростанням цін на продукти харчування. Як повідомив голова громади Олексій Фаустов, з цього приводу активні громадяни почали відкрито протестувати:

“Вчора виникла така дискусія, обвинувачення на мою адресу стосовно цін. Шановні активісти, які піднімали це питання, минув місяць війни і ви повинні розуміти, що Херсонщина відрізана від решти території України. Будь-ласка, поїдьте в Каховку, пройдіться по всіх базах та подивіться, які відпускні ціни. Вартість товарів у Чаплинці формується від закупівлі у Херсоні та Каховці. Ціни на базах просто космічні. Звичайно, підприємці, які привозять цей товар, роблять націнку 20, 30, 40 відсотків. Це об'єктивно. Дорого - не беріть. Голоду немає. Ви самі створюєте цей ажіотаж. У нас працює десять магазинів, є можливість вибирати. Супермаркет АТБ відпускає ще за довоєнними цінами, хоча там потрібно відстояти чергу”.

Також Олексій Фаустов повідомив, що збиратиме підприємців, які реалізують продукцію, аби з'ясувати, яку націнку вони роблять на товари та обґрунтованість їх дій.

Разом з тим, жителям громади надається і благодійна допомога:

“Нас вчора виручило керівництво Долинського, вдалося роздати громаді 10 тонн молока. Це була благодійна допомога”, - повідомив Олексій Фаустов.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ