Підтримати нас

Як ворогують між собою херсонські колаборанти — Молчанов

Vgoru
Автор статті
22 серпня 2022 18:14
1,429
Поширити:

Протистояння херсонських колаборантів володимира сальдо та віталія булюка почалося ще до початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. 

Про це повідомив політолог Володимир Молчанов під час ефіру Медіаплатформи “Вгору”.

“Ще до війни вони ворогували. У них було суперництво за контроль за партією “наш край”. Булюк “вижав” з партії сальдо, який йому помстився на останніх місцевих виборах, коли провів свою фракцію в обласну раду. Потім постійно їх бізнес-структури судилися”, – відмітив політолог.

Також, за словами Молчанова, навряд чи, віталій булюк намагається зайняти місце володимира сальдо в окупаційній адміністрації Херсонської області: “булюк має тільки фінансовий інтерес, тому обійняв посаду в так званій “вца”. А саме вивезення за нормальною ціною власного врожаю, купівля за безцінь або пограбування місцевих фермерів, які виїхали. Ніякої інформації, що булюк хоче сісти в крісло сальдо немає. Тим паче половина членів “уряду” - це люди сальдо”.

Нагадаємо, що у травні 2022 року окупаційна влада "призначила" віталія булюка одним з "заступників" голови облдержадміністрації володимира сальдо.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ