Підтримати нас

Укрзалізниця та UNITED24 запускають квитки до Херсона

Vgoru
Автор статті
13 листопада 2022 10:50
1,313
Поширити:

“Укрзалізниця” та платформа “UNITED24” запускають проєкт “Квитки до перемоги” в рамках якого можна купити благодійні квитки на перші три рейси зі столиці до п’ятьох міст, серед яких Херсон. 

Про це повідомляється на сайті Укрзалізниці. 

“В межах проєкту можна купити благодійний квиток на перші три рейси потягів зі столиці до п'ятьох міст: уже звільненого Херсона, а також до Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя. Рейси здійснюватиме легендарний «Потяг до перемоги», вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях", – йдеться в повідомленні. 

“Квитки до перемоги” можна придбати на сайті партнерів проєкту за посиланням. Маршрути відриватимуться після звільнення міста, регіону від окупації. 

Укрзалізниця завчасно попередить про здійснення рейсу всіх користувачів, які оформили квитки та надішле інформацію про вагон, місце, дату та час відправлення потяга. 

Координаторка платформи UNITED24, співзасновниця агенції Gres Todorchuk Ярослава Гресь, говорить, що “квиток до перемоги” можна купити сьогодні, зберігати як символ і скористатися ним одразу після деокупації міст.

“І особливе щастя запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ-Херсон можна буде скористатись вже найближчим часом”, – доповнює координаторка. 

 

Нагадаємо, що до Херсона вже повернулися і розпочали виконання обов'язків військові адміністрації. ДСНС та Нацполіція почали розміновувати території. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ