Підтримати нас

Українські хакери “злили” Стремоусова, який “здавав” росіянам Херсон

Vgoru
Автор статті
10 березня 2022 14:35
45,008
Поширити:

Українські хакери зламали сепаратистську спільноту в соціальній мережі «Вконтакте» та “злили” листування співробітника ФСБ російської федерації Солохи Валерія Вікторовича із проросійським активістом Кирилом Стремоусовим з Херсона та колаборантом Віктором Яценком.

Судячи з листування, Стремоусов тривалий час співпрацює з ФСБ, а однією з головних проблем російської спецслужби стали проукраїнські мітинги на Херсонщині, які вони намагаються дискредитувати силами цього провокатора.

Також, Яценку ставились завдання зі збору даних стосовно херсонських проукраїнських активістів, переміщення та місць дислокації військової техніки збройних сил України, поширення російської підривної пропаганди. Про це повідомили у Телеграм-канал  Інформаційний спротив.

Журналісти Медіаплатформи “Вгору” перевірили інформацію. У соцмережі «Вконтакте» дійсно є така група “НОВОРОССИЯ Херсонская Народная Республика” - проросійське “сміттєзвалище”, де приблизно 2,9 тисячі підписників. О 12:28, 10 березня 2022 року, у групі з’явилися повідомлення українською мовою, які відповідають вищевказаним скріншотам. На час публікації нових повідомлень від членів цієї групи немає.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ