Підтримати нас

У січні 2020 року до Херсонської обласної служби зайнятості надійшло 2 тисячі вакансій

Автор статті
16 лютого 2020 05:00
704
Поширити:

Наразі послугами служби зайнятості користуються 11,9 тисяч зареєстрованих безробітних.

Отримували допомогу по безробіттю 10,9 тисяч безробітних осіб. Видатки з коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття (далі - Фонд) склали 28,9 млн грн.

У січні 2020 року послугами Херсонської обласної служби зайнятості скористались 13 тис. безробітних громадян. За цей період за сприяння обласної служби зайнятості забезпечено роботою 1088 осіб.

Упродовж січня 2020 року від роботодавців області надійшло до служби зайнятості 2 тис. вакансій, і це більше минулорічного показника на 5 %.

Для забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців за направленням обласної служби зайнятості 630 безробітних проходили професійне навчання. Більшість з них навчались на замовлення роботодавців, отже, працевлаштовані. Видатки на професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації склали 543,9 тис. грн коштів Фонду.

З початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 206 осіб з числа безробітних. Видатки для організації громадських робіт склали 9,9 тис. грн коштів Фонду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ