Підтримати нас

У окупантів Херсонщини чергові “призначення” – новий голова “уряду”

Vgoru
Автор статті
26 листопада 2022 07:07
1,268
Поширити:

Так званим «головою» російського окупаційного «уряду» Херсонської області став андрій алексєєнко, який раніше очолював «раду міністрів» вже звільненої від росіян Харківської області. 

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань. 

Призначенця представив особисто сергій кірієнко, перший заступник керівника адміністрації президента рф, який відповідає за політичну частину окупаційної політики на загарбаних територіях.

андрій алексєєнко у 2015 році був призначений заступником голови адміністрації краснодарського краю, з 2017 року став першим віцегубернатором. У листопаді 2021 року став мером краснодара. У грудні 2021 року алєксєєнко був затриманий російськими силовиками за підозрою у хабарництві. Але, в день арешту він вже повернувся до виконання своїх обов’язків. 

19 серпня став головою окупаційної «ради міністрів» захопленої частини Харківської області. Але алєксєєнко не довго пробув на цій посаді. У зв’язку зі звільненням області з-під окупації, алєксєєнко більше не зміг виконувати «обов’язки».

Колишній «глава» маріонеткового «уряду» Херсонської області, фсбшник сергій елісєєв повернувся, як пишуть пропагандисти, у калінінградську область.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ