Підтримати нас

У Херсоні реконструюють Потьомкінський сквер

Автор статті
15 липня 2021 15:30
2,972
Поширити:

Днями навколо Потьомкінського скверу, що біля Херсонського обласного музично-драматичного театру, з'явилася висока огорожа. До нашої редакції звертаються читачі з проханням роз'яснити ситуацію.

За коментарем з цього приводу ми звернулися до виконуючого обов'язки заступника Херсонського міського голови Романа Головні. За його словами, у сквері проводиться масштабна реконструкція:

“Ми розпочали капітальну реконструкцію Потьомкінського скверу, яка складається з двох етапів. Перший передбачає облаштування “сухих” пішохідних фонтанів біля пам'ятника Потьомкіну. Ці роботи виконуються за кошти благодійників”.

Пішохідні фонтани набувають все більшого розповсюдження в інфраструктурі українських міст. Їх обладнання розміщується під землею, тому після відключення води вони стають звичайною пішохідною зоною. Також їх конструкція дозволяє людям впритул підходити до водних струменів.

Другий етап реконструкції проводитимуть за бюджетні кошти, продовжує Роман Головня:

“Передбачено капітальний ремонт пішохідних доріжок, газонів, нові зелені насадження, облаштування дитячого та спортивного майданчиків, будуть встановлені лавки та урни. Роботи плануємо завершити до середини осені”.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ