Підтримати нас

У Херсоні презентували “новомодні” підземні контейнери для сміття

Автор статті
26 червня 2021 06:30
783
Поширити:

У центрі Херсона найближчим часом може з'явитися новий контейнер для сміття, який поміщається під землею. Цей об'єкт у міськраді хочуть використовувати як своєрідний "пілотний проєкт" для впевненості, що нова для нашого міста технологія справді корисна для житлово-комунального господарства.

Підземні контейнери презентували на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального гоcподарcтва, житлової політики, енергозбереження та благоуcтpою.

Керівник фірми "КФ-Системс", яка пропонує свої послуги місту, розповів: обсяг бака - п'ять кубометрів. Також контейнери стійкі до агресивного середовища і здатні послужити довше, ніж звичайні. Вони не забруднюють навколишню територію і легко вивозяться навіть з маленьких, тісних дворів.

Актуальність таких підземних "бункерів" уже дуже скоро повинні оцінити городяни: адже починається сезон кавунів і динь, а що за "амбре" випромінюють залишки цих фруктів у літню спеку, херсонцям прекрасно відомо.

Відзначимо, що підземні контейнери вже давно застосовують у Києві, Луцьку, Львові та інших українських містах. Вартість одного контейнера разом із його монтажем - близько 260 тисяч гривень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ