Підтримати нас

У Херсоні планують відновити роботу відділень Укрпошти

Vgoru
Автор статті
13 листопада 2022 11:42
596
Поширити:

Найближчим часом “Укрпошта” планує поновити роботу 5-7 відділень у Херсоні. 

Про це повідомив генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський під час телемарафону “Єдині новини”. 

 “У частині звільненої Херсонщини, яка ближче до Дніпропетровської області, ми вже працюємо у 79 населених пунктах. Ми зробили точку базування – відкрили стаціонарне відділення у Великій Олександрівці. Звідси розвозимо по всіх населених пунктах пенсії", – говорить директор.

Смілянський додає, що людям виплачується допомога від Червоного Хреста – 1200 гривень на людину, а також допомога від міжнародної організації з міграції – 2200 гривень на людину. Крім цього, співробітники привозять продукти для населення. 

“Зараз плануємо наступну точку базування – Херсон. Наразі отримали “старлінки” та генератори для міста. Чекаємо дозвіл від ДСНС, коли можна повернутися у Херсон, адже росіяни залишили вибухонебезпечні предмети у відділеннях Укрпошти. Крім цього, окупанти викрали всі автівки та комп’ютери з відділень”, – розповідає директор. 

Раніше повідомляли, що “Укрзалізниця” та платформа “UNITED24” запускають проєкт “Квитки до перемоги” в рамках якого можна купити благодійні квитки на перші три рейси зі столиці до п’ятьох міст, серед яких Херсон. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ