Підтримати нас

Служили в російській «поліції». У Херсоні виявили повний список та «лігво» окупантів і колаборантів

Vgoru
Автор статті
19 листопада 2022 12:50
1,417
Поширити:

У Херсоні виявили перелік зрадників, які перейшли на бік ворога. Тікаючи зі звільненого міста, вони залишили в офісі докази своєї зради. Про це повідомляє пресслужба Державного Бюро розслідувань у Telegram.

Слідчі виявили «журнал принятия (сдачи) поста и проверки несения службы по охране здания Управления уголовного розыска ГУ МВД Херсонской области». Також у «лігві» були повні списки з адресами, телефонами, званнями та позивними.

Зокрема, у ДБР оприлюднили позивні зрадників: «Дукаліс, Кобра, Джокер, Кілер, Купець, Мать, Вано». Вано — це колишній співробітник Головного управління Національної поліції в Херсонській області, якому раніше заочно повідомили про підозру в державній зраді. Він з окупантами брав участь в обшуках у співробітників поліції, забирав у них зброю та боєприпаси.

«За прагнення до служби він отримав звання майора та посаду заступника начальника відділу управління. Йому навіть видали грамоту з двоголовою куркою за високі результати роботи. Ця нагорода була присвячена 104-й річниці створення карного розшуку рф», — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці готують фігурантам підозру в державній зраді (ч. 2 ст. 111 ККУ). Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією майна.

 Нагадаємо, у деокупованій Херсонській області знайшли місце, де окупанти влаштували окрему камеру для підлітків.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ