Підтримати нас

Скільки коштує жива ялинка в Херсоні? ФОТОРЕПОРТАЖ

Vgoru
Автор статті
27 грудня 2021 12:28
2,095
Поширити:

У Херсоні працюють ялинкові базари, де херсонці можуть придбати новорічну красуню на будь-який смак і кишеню. Ціни стартують від 70 грн до 700 грн. Все залежить від висоти дерева.

Прикраса на підставці висотою в 50 - 70 см обійдеться в 70 грн. Ялинка заввишки 1 метр коштуватиме близько 200 грн. Якщо бажаєте вище - то і заплатити доведеться більше, 300 грн за 1.5 м. Дерево висотою у 2 м коштує від 500 грн до 700 грн. Є і зовсім маленькі ялинки, у горщиках, їх ціна стартує від 100 грн.

Проте, не одними ялинками можна прикрасити оселю на новорічні свята. Торговці пропонують придбати також новорічні вінки, які коштують від 150 грн та гілки ялинки від 40 грн.

Та не прив’язуйтесь до цін, адже торг доречний. А ще досвідчені херсонці кажуть, що напередодні Нового року, пiсля обіду 31 грудня, ялинки можна придбати майже за безцінь.

Матеріал підготовлено у межах Медіашколи “Вгору”, що проводять Благодійна організація “Фонд милосердя та здоров’я” в партнерстві з Медіаплатформою “Вгору” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото Вікторії Грицай Фото Вікторії Грицай
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ