Підтримати нас

Рада сьогодні розгляне питання сімейної медицини

Vgoru
Автор статті
07 листопада 2018 10:32
645
Поширити:

 Верховна Рада сьогодні розгляне у першому читанні законопроект №6634 про первинну медичну допомогу на засадах сімейної медицини, передає УНН.

Зокрема, документом визначаються правові, організаційні, економічні та соціальні засади забезпечення в Україні первинною медичною допомогою, встановлюються засади функціонування та розвитку сімейної медицини.

Крім того, у порядку денному є законопроект №5054 щодо забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист. Зокрема, цим документом пропонується надати прямий доступ підозрюваному, обвинуваченому, засудженому до захисника в робочі, вихідні, святкові, не робочі дні, а також розширити положення щодо прав засуджених.

Також парламентарі мають розглянути проект закону №2545 про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо звільнення від кримінальної відповідальності суддів, яким, зокрема, запропоновані механізми запобігання тиску на суддів з боку вищих посадових осіб для винесення ним завідомо неправосудних рішень.

Додамо, що також сьогодні у порядку денному парламенту є питання ратифікації угод.

Засідання ВР супроводжується протестом під стінами парламенту. На акцію вийшли власники так званих євроблях, частково перекривши центр Києва.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ