Підтримати нас

Прагнучи сімейного щастя, 67-річна херсонка “подарувала” іноземному шахраю 21 тисячу доларів

Автор статті
26 липня 2021 11:05
949
Поширити:

Самотність і раптове набуття, здавалося б, спорідненої душі нерідко штовхає людину на абсолютно безрозсудні вчинки.

Саме так сталося із 67-річною мешканкою Херсона, яка кілька місяців тому в соцмережах познайомилася з одним іноземцем. Між співрозмовниками зав'язалася жваве листування, кульмінацією якого стала пропозиція іноземця з'єднати долі й жити разом. Для цього він нібито збирався переїхати в Херсон. Кореспондент заявив, що надішле жінці кілька тисяч доларів, за ці гроші вона має зняти йому квартиру. На пошті громадянці розповіли, що ніякого переказу не було. Запитавши в співрозмовника, у чому справа, херсонка отримала відповідь: гроші, мовляв, "застрягли" на кордоні, бо виникли якісь проблеми з митним оформленням документів. Також він додав, що зараз йому терміново потрібні гроші, тому чи не могла б жінка йому позичити певну суму, яку він обіцяв повернути, як приїде в Херсон?

Дама переслала кореспонденту всі свої заощадження, а потім набрала кредитів у різних банках. І переслала іноземцю 21 тисячу доларів. Після цього той перестав виходити на зв'язок, а співрозмовницю заблокував у месенджері й у соцмережах.

Звернувшись у поліцію, жінка повідомила, що навіть не знає, з якої країни її "коханий", хоча спілкувалися вони російською. Крім того, у неї не було навіть фото кореспондента.

Нині вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст.190 “Шахрайство” Кримінального кодексу України.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ