Підтримати нас

На Херсонщині відкриють нові центри адмінпослуг для кримчан

Автор статті
20 серпня 2018 10:45
712
Поширити:

У Новотроїцькому і Чаплинці на Херсонщині в 2018 році відкриються нові Центри з надання адміністративних послуг.

Про це заявив постійний представник президента України в Автономній Республіці Крим Борис Бабін під час прес-конференції 20 серпня, передає Українська правда з посиланням на "Укрінформ".

"На сьогоднішній момент, за статистикою звернень, ми бачимо реальні проблеми кримчан і насамперед – це отримання легальних документів... Ближче до Криму будуть Центри надання адміністративних послуг у Новотроїцькому і в Чаплинці – це відкриття цього року гарантоване", – запевнив Бабін.

"Також у процесі відкриття ЦНАП в Новоолексіївці Генічеського району і у Каланчаку (Каланчацького району). Ми вдячні ДМС за розширення штату в підрозділах в Херсонській області, а також за формування цивілізованого майданчика для отримання документів - ДП "Документ", офіс у Херсоні", – зазначив він.

Бабін уточнив, що, за статистикою, додатково ДП "Документ" у Херсоні надає до тисячі адміністративних послуг кримчанам щомісяця.

"Дійсно, там величезна спроможність і можна навіть казати, що сьогодні вона не перекривається. Тобто, ми відходимо від ганебного явища черг, від явища, коли люди не в змозі дійти до віконця, де вони отримають адміністративну послугу", – заявив він.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ