Підтримати нас

кадиров призначив свого «смотрящого» на окупованих територіях Херсонщини та Запоріжжя

Vgoru
Автор статті
09 грудня 2022 08:14
603
Поширити:

Представником головного “чеченського головоріза” кадирова на окупованих територіях Херсонської та  Запорізької областей  став хасан ібрагімов. Представляти його до Мелітополя приїхала урядова делегація з Чечні. Про це в соцмережах написав сам кадиров, повідомляє Центр журналістських розслідувань.

“Метою візиту було представлення окупаційній владі Запоріжжя нового “представника глави чеченської республіки в Запорізькій і Херсонській областях” хасана ібрагімова”, – йдеться в повідомленні.

У відкритому доступі інформації щодо нового “смотрящего” кадирова на окупованому півдні України – немає. Але Центру журналістських розслідувань вдалося з’ясувати, що у 2020 році людині на прізвисько хасан ібрагімов, який значився тоді полковником росгвардії, кадиров вручив орден ахмата кадирова.

На  початку повномасштабної агресії рф представником рамзана кадирова в окупованому Мелітополі був мурад саїдов, який до того був заступником представника глави Чечні в окупованому Криму. Російські ЗМІ у 2019 році повідомляли про причетність саїдова до кримінальних “розборок” у Криму та на Запоріжжі.

Раніше ми повідомляли, що на окупований південь завезли фсбшників для пошуку підпілля.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ