Підтримати нас

Головна ялинка Херсонщини може стати найкращою в Україні. Якщо потрапить до рейтингу

Автор статті
25 грудня 2021 13:00
1,422
Поширити:

Тисячі херсонців та гостей міста побували 19 грудня, у День святого Миколая, на відкритті головної ялинки обласного центру та регіону.

Цього року обрали нове місце для масових новорічно-різдвяних гулянь – площу перед кіноконцертною залою “Ювілейний”. Сама ялинка вартістю близько півтора мільйона гривень, як відзначає багато хто, цього разу виявилася доволі красивою й ефектною. Саме тому, можливо, у херсонської красуні з'явився шанс отримати призове місце, взявши участь у всеукраїнському онлайн-опитуванні.

Як повідомляє видання "Редпост", на ресурсі ЛУН Аеробліт 2022 кожен користувач може переглянути фото головних ялинок із більш ніж 20 міст країни. Доступні різні ракурси, під якими можна розглянути та оцінити найменші деталі цих святкових об'єктів.

Зазначимо, торік в аналогічному голосуванні взяли участь понад мільйон людей, а найкращою визнали ялинку із сусіднього Миколаєва.

Нинішнього року, повторимося, хороші шанси на "титул" має і головна ялинка Херсона. Справа за малим: необхідно включити її до цього рейтингу. Адже досі на ресурсі фото нашої вічнозеленої красуні так і не виклали. Хоча у голосуванні беруть участь навіть ялинки таких невеликих міст, як Ірпінь, Вишгород та Буча. Тож, поки ще не пізно, активна громадськість Херсона, звісно, за сприяння міської влади має можливість долучити до онлайн-конкурсу і нашу головну ялинку.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ