Підтримати нас

Флешмоб велосипедистів біля Херсонської міської ради

Автор статті
07 липня 2021 13:43
1,147
Поширити:

У середу, 7 липня, херсонські велосипедисти провели під стінами мерії флешмоб, вимагаючи, щоб депутати, нарешті, проголосували за стратегію розвитку велосипедної інфраструктури, текст якої вже давно розроблений.

Декілька десятків людей із велосипедами зібралися і пів години голосно кричали, дуділи у вувузели та дзвонили у бірюзові велосипедні дзвіночки.

За словами однієї з учасниць, саме у цей час мала засідати профільна транспортна комісія. Тож вони нагадують депутатам, що треба вирішувати проблему велосипедної інфраструктури:

Наша велосипедна інфраструктура не розвинена. Щоб це виправити, потрібна відповідна стратегія. Вона вже написана, але її ще потрібно прийняти. Якщо її приймуть, на ці потреби виділятимуть бюджетні кошти. У своїх передвиборчих заявах Ігор Колихаєв та ряд інших впливових депутатів  підтримали цю ініціативу, підписали відповідні листи. Тобто вони зобов’язані втілити це у життя. І ми вимагаємо включити стратегію про розвиток велосипедної інфраструктури Херсонщини до порядку денного найближчої сесії.

Фото Дмитра Воробйова

Флешмоб організували активісти громадських організацій “Імпульс Херсонщини” та “Велохерсон”.

Головне фото Олександра Корнякова

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ