Підтримати нас

Ексдиректора департаменту цивільного захисту та оборонної роботи Херсонської ОДА олексія сулімова підозрюють у колабораціонізмі

Vgoru
Автор статті
29 березня 2023 09:57
608
Поширити:

Прокуратура повідомила про підозру в колабораційній діяльності колишньому директору департаменту цивільного захисту та оборонної роботи Херсонської ОДА олексію сулімову. Під час окупації він обійняв “посаду заступника директора” так званого “государственного унитарного предприятия “бассейновое управления водных ресурсов Херсонской области”. 

Відповідний документ опублікований на сайті Офісу генерального прокурора України.  

За даними слідства, на своїй “посаді” він займається організацією “роботи” у сфері водного господарства та гідротехнічної меліорації земель, а також “відповідає” за використання та відновлення поверхневих водних ресурсів на тимчасово окупованій території Херсонщини.

Раніше, сулімов майже десять років працював директором департаменту цивільного захисту та оборонної роботи Херсонської облдержадміністрації. Він відповідав за навчання тероборони області. У 2021 році він притягався до адміністративної відповідальності за порушення законодавства про державну таємницю. У жовтні 2022 року його звільнили з посади. 

Наразі йому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ