Підтримати нас

Для КПВВ біля Криму закуплять транспорт для підвозу людей до кордону

Автор статті
22 листопада 2021 17:30
892
Поширити:

Для КПВВ «Каланчак» та КПВВ" Чонгар" закуплять транспорт, за допомогою якого громадяни України зможуть комфортно діставатися до місця перетину адмінмежі з Кримом.

Про це під час брифінгу на КПВВ "Каланчак" розповіла віцепрем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, пише Укрінформ.

Зараз підвезення людей до адмінмежі здійснюють приватні підприємства, які неможливо контролювати. За словами Верещук, Міністерство закупить або знайде кошти на закупівлю такого транспорту. 

На її думку, для цієї мети бажано придбати електротранспорт - по дві одиниці на КПВВ "Каланчак", де людям доводиться йти пішки близько кілометра, і на КПВВ "Чонгар", де відстань  близько 3 км. Людей довозитимуть безкоштовно, зазначила міністр.

Для вирішення цього та інших питань функціонування КПВВ "Каланчак" необхідно передати його з балансу Укрзалізниці на баланс державного підприємства "Реінтеграція та відновлення", як це відбулося вже з КПВВ" Чонгар". Таку передачу, за словами Верещук, планують здійснити до кінця цього року.

На головному фото: віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук відвідала КПВВ “Каланчак”. Фото Ірини Староселець, Укрінформ

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ