Підтримати нас

На Херсонщині поліція відкрила 25 нових кримінальних проваджень щодо злочинів рф

Vgoru
10 грудня 2022 12:50
628
Поширити:

Окупанти щоденно тероризують Херсон, Бериславський та Херсонський райони. 9 грудня по населених пунктах вели вогонь із мінометів, танків, артилерії та РСЗВ. Про це йдеться у Facebook Поліції Херсонської області.

“У місті Херсон вибухи лунали вдень і вночі. У мікрорайоні ХБК, у центрі міста, у с. Чорнобаївка та смт. Антонівка пошкоджені багатоповерхові та приватні будинки, медичний заклад”, – йдеться в повідомленні.

Серед місцевих є постраждалі:

  • Унаслідок ворожого артобстрілу мінно-вибухову травму отримав 45-річний херсонець. Чоловік мешкає неподалік Гідропарку й під час обстрілу перебував вдома. Його ушпиталили.
  • Поранення отримав також 31-річний житель мікрорайону ХБК. Чоловіка з мінно-вибуховою травмою, травмою голови та переломами доправлено до лікарні; 
  • У смт Антонівка під час артобстрілу отримав поранення 58-річний чоловік. З мінно-вибуховою травмою та ранами обличчя його доставлено в лікарню.

Загалом за 9 грудня поліція відкрила 25 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України. 

Раніше ми повідомляли, що окупанти завдали 5 ракетних та приблизно 20 авіаційних ударів, а також здійснили понад 60 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ