Підтримати нас

Журналісти викрили експрокурора з Каховки та адвоката з Нової Каховки, які співпрацюють з окупантами

Vgoru
27 квітня 2023 09:43
994
Поширити:

Експрокурор Каховської місцевої прокуратури Володимир Шахов і колишній прокурор, адвокат із Нової Каховки Антон Петренко співпрацюють із російськими загарбниками на окупованій частині Херсонщини. Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

«Володимир Шахов раніше працював у Бериславській місцевій прокуратурі, а до повномасштабної війни – у Каховській місцевій прокуратурі та перебував у тривалій відпустці для догляду за дитиною. Він багато вживав синтетичних наркотиків: подібних до нього наркозалежних зазвичай називають «сольовиками», – розповіли Центру журналістських розслідувань знайомі Шахова.

А нещодавно Шахов «засвітився» на зустрічі з лідером праворадикальної ультранаціоналістичної російської партії ЛДПР Лєонідом Слуцькім, який незаконно відвідав окупований Генічеськ.

Експрокурор Новокаховської прокуратури, адвокат Антон Петренко Павлович із перших тижнів окупації співпрацює з росіянами та працює юристом в окупаційній адміністрації Нової Каховки. Як адвокат він досі обліковується радою адвокатів Херсонської області.

Раніше ми повідомляли, що перед судом постане ексгауляйтерка Білозерки Ірина Козльонкова.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ