Підтримати нас

Жителька Нововоронцовки на Херсонщині втратила понад 160 тисяч гривень через “банківського шахрая”

Vgoru
Автор статті
20 вересня 2023 15:12
3,534
Поширити:

Жителька Нововоронцовки на Херсонщині втратила понад 160 тисяч гривень через “банківського шахрая”, який телефоном випитав у неї реквізити її банківських карток.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

Як зазначається, 54-річній жительці Нововоронцовки зателефонував чоловік, який представився працівником служби безпеки банку. Під час розмови незнайомець повідомив громадянці, що її банківські рахунки були заблоковані. Псевдопрацівник банку випитав у жінки реквізити її банківських карток. Після цього з одної з них зникли 111 тисяч 63 гривні, з валютної картки – 1 тисяча 178 доларів та з кредитної – 7 тисяч 47 гривень.

Поліція нагадує: банківські працівники ніколи не запитують у клієнтів персональні дані. Не можна розголошувати пароль, який можливо в цей час надійшов через SMS-повідомлення, пін-код картки, CVV-код. Краще зв’язатися для консультації з оператором банку.

Нагадаємо, у Херсоні в мікрорайоні «Таврійський» 18 вересня сталася автопригода, у якій  постраждали двоє хлопців, які їхали на мопеді. За кермом мототранспорту перебував підліток, який ще не досяг дозволеного для кермування віку. Наразі встановлюються всі обставини пригоди та винуватість її учасників.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ