Підтримати нас

У Херсоні в ДТП потрапили двоє підлітків, які на мопеді порушили правила дорожнього руху

Vgoru
Автор статті
20 вересня 2023 13:30
470
Поширити:

У Херсоні в мікрорайоні «Таврійський» 18 вересня сталася автопригода, у якій  постраждали двоє хлопців, які їхали на мопеді. За кермом мототранспорту перебував підліток, який ще не досяг дозволеного для кермування віку. Наразі встановлюються всі обставини пригоди та винуватість її учасників.

Про це повідомила поліція Херсонської області.

На місці ДТП слідчі попередньо встановили, що 29-річний водій вантажівки ГАЗ-33302 повертав вліво для заїзду до подвір’я багатоповерхівки. Водночас із бампером «Газелі» зіткнувся 15-річний мопедист, який хотів обігнати вантажівку. Через це водій-підліток мопеда та його 17-річний пасажир отримали тілесні ушкодження.

За фактом ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. 

Наразі проводяться необхідні слідчі дії, повідомляє поліція.

Там зазначають, що 15-річний хлопець не мав права керувати мопедом, адже законно володіти мототранспортом та мати водійське посвідчення «А1» для мопедів або «А» для мотоциклів можна лише з 16 років.

Сьогодні ми писали, що працівники Високопілля викрили 40-річного жителя Високопілля в незаконному вирощуванні конопель. Зловмисник висадив у лісосмузі Наталиного, що за 23 км від Високопілля, 43 кущі цих рослин.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ