Підтримати нас

Жінки полюбляють швидкість

Автор статті
10 листопада 2016 11:58
558
Поширити:

Херсонщина неодноразово ставала ареною гострого суперництва серед провідних ралістів України, які неодмінно збираються в Херсоні, щоб продемонструвати свою водійську майстерність.

Вихідні кожен любить проводити по-своєму. Комусь цікаво навідатись в осінній ліс за грибами, хтось лежить на дивані  з улюбленою книгою, а комусь кортить провести кулінарні експерти. Проте сотні херсонців минулими вихідними вирішили полоскотати собі нерви і подивитися на автомобільні перегони. У нашій області відбувся шостий та заключний етап Чемпіонату України по раллі “Чумацький шлях”.

Заявки подали 25 екіпажів із усієї України. Цього разу змагання проходили на двох трасах: “Параллелька” (Таврійський мікрорайон Херсона) і “Тягинка”.Учасники отримамали змогу випробувати на міцність власні транспортні засоби та власні водійські навички. А глядачі отримали ефектне шоу.

Цьогоріч у змаганнях було одразу дві родзинки. Так, вперше участь у раллі взяли не лише професіональні гонщики, а й пілоти-любителі. А друга, прекрасна, особливість – за кермом багатьох екіпажів були жінки.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ