Підтримати нас

Затримали крадіїв авто

20 лютого 2016 13:30
245
Поширити:

До Каховського відділу поліції звернувся 23-річний житель міста. Він повідомив, що на ніч залишив свій автомобіль “ВАЗ-2107” біля магазину, а вранці машини вже не було.

Під час бесіди з працівниками магазину та відвідувачами нічного клубу, який знаходиться поруч із місцем скоєння злочину, працівники поліції встановили особи зловмисників. Ними виявилися 21-річний та 28-річний безробітні, які у ніч скоєння злочину відпочивали у нічному клубі. Свідки бачили, як вони відкривали автомобіль.

Зловмисників затримали, автомобіль вилучили. Чоловіки пояснили, що у нічному клубі вживали алкогольні напої. Після виходу із закладу вони захотіли розважитись і покататися на автомобілі. Замок відкрили за допомогою ножиців. А транспортний засіб сховали у знайомих в одному з сіл району.

Чоловіків перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території району. Зловмисникам оголошено про підозру, відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України “Незаконне заволодіння транспортним засобом” (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк).

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів