Підтримати нас

Затримали восьмеро чоловіків, що втікали за кордон. Серед них – херсонець

Vgoru
Автор статті
23 травня 2023 12:48
2,379
Поширити:

Минулої доби прикордонники Чернівецького загону під час спеціальної операції затримали дві групи чоловіків, що намагалися незаконно потрапити до Румунії.

 

Про це сьогодні, 23 травня, повідомив пресцентр Держприкордонслужби.

Спочатку наряд відділу Красноїльськ затримав чотирьох чоловіків призовного віку, що прямували до кордону. Порушники спробували втекти, але марно.

Ще чотирьох порушників кордону затримали військові відділу «Селятин» на одному з контрольних постів Вижницького району. Компанія у складі мешканців Херсонської, Харківської, Луганської та Хмельницької областей їхала до кордону з Румунією на автівці. Ніхто з них не зміг пояснити, для чого вони прибули до контрольованого прикордонного району.

Усіх порушників доправили до прикордонних підрозділів та оформили документи про притягнення їх до відповідальності за незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Окрім цього, на них склали протоколи за ст. 185 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліціянта, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця».

Раніше ми писали про воїна Херсонського прикордонного загону, який на початку повномасштабної війни повернувся до України з-за кордону, аби стати до лав війська.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ