Підтримати нас

За напад на підлітка - 160 годин громадських робіт

08 лютого 2019 17:00
558
Поширити:

Цюрупинський районний суд призначив Олександру П. за лайку та ляпаси однокласнику дочки 160 годин громадських робіт.

Потерпілий підліток разом із приятелем проходили ввечері повз будинок обвинуваченого з ліхтариком, бо було вже темно. І тут, за словами школярів, дядько Олександр вийшов на вулицю, почав кричати, лаятись нецензурною лайкою, мовляв, чого вони світять у його подвір’я. А після того підійшов до них та раптово наніс хлопцю декілька ударів кулаком по обличчю, від чого на землю впали його окуляри та кепка. Підлітки втекли від чоловіка, та, перечекавши деякий час, повернулися за речами, що впали.  Але чоловік усе ще був на вулиці, і знову накинувся на дитину. Від отриманих ударів у хлопця лопнула губа, пішла кров, сильно заболіла голова, довелося звертатися за медичною допомогою.

Чоловік у суді визнав свою вину. Та пояснив, що дуже обурився, коли почув, що хтось, проходячи повз його будинок, висловився нецензурно та посвітив ліхтариком у його подвір’я. Хто саме це був, він не розгледів через темряву, тож не думав, що це - дитина.

За агресивну поведінку, за умисне легке тілесне ушкодження (ст. 125 Кримінального Кодексу України), суддя Сергій Сіденко призначив чоловіку 160 годин громадських робіт. А також постановив стягнути з Олександра в інтересах постраждалого підлітка 6060 гривень 50 копійок: 3 тисячі гривень моральної шкоди, 3 тисячі гривень на оплату правової допомоги, та  60 гривень 50 копійок за завдану матеріальну шкоду.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ