Підтримати нас

За минулий рік Центр зайнятості працевлаштував майже 4,5 тисячі херсонців

Vgoru
09 лютого 2019 15:11
581
Поширити:

На сьогоднішній день існує багато можливостей для підтримки та розвитку власного професіоналізму, зокрема, безкоштовні послуги державної служби зайнятості.

«Протягом минулого року за сприянням обласної служби зайнятості послугами професійного навчання було охоплено більше 5 тисяч безробітних Херсонщини. На кінець 2018 року закінчило навчання більше 4,6 тисяч слухачів, з яких працевлаштовані майже 4,5 тисячі осіб», - повідомив директор Херсонського обласного центру зайнятості ЄвгенійЄрашов.

Перелік професій, що опановували слухачі, різний: машиністи та оператори котельної, водії та електрогазозварники, продавці, кухарі, бармени, овочівники та плодоовочівники, всього налічується 33 професії. Більшість із безробітних навчались на замовлення роботодавців, отже, були працевлаштовані. Так, трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва навчали для фермерських господарств та приватних підприємств, зокрема, ПП «Органік-Сістемс», ПСП «Сонячне», ПСП «Україна» Голопристанського району, ФГ «Зоря» Новотроїцького району, тощо.

Херсонський обласний центр зайнятості

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ