Підтримати нас

За минулий тиждень на Херсонщині виявили понад 400 порушень карантинних вимог

22 листопада 2021 13:00
905
Поширити:

Поліцейські разом із представниками Держпродспоживслужби та органів місцевого самоврядування перевірили понад 6,5 тисяч суб’єктів господарювання, серед яких торговельно-розважальні центри, заклади громадського харчування, промислової торгівлі та побутового обслуговування, пасажирський транспорт, а також спортзали.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські склали 418 адміністративних матеріалів за порушення протиепідемічних вимог, з яких 4 протоколи за ч.1 ст.44-3 КУпАП, за що передбачено мінімальний штраф у сумі 17 тисяч гривень. 

Громадянам, які категорично відмовилися одягати захисні маски в громадських місцях, поліцейські винесли 414 постанов, за що передбачений штраф від 170 до 255 гривень.

Також правоохоронці перевірили на достовірність близько 2400 COVID-сертифікатів та ПЛР-тестів. Поліція закликає жителів області не користуватися послугами осіб, які реалізують підроблені документи. Видача та використання підроблених документів є кримінальним правопорушенням. Згідно з ч.1 ст.358 Кримінального кодексу України підроблення документа карається штрафом до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років. Своєю чергою ч.4 ст.358 ККУ передбачає, що використання підробленого документа карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом до шести місяців, або обмеженням волі до двох років. Якщо вам стали відомі факти підробки - повідомляйте про них за номером «102».

Головне фото з архіву "Вгору"

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ