Підтримати нас

Суд виніс вирок чоловіку: працював водієм у захопленій виправній колонії в Херсоні

Автор статті
27 квітня 2024 18:18
276
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, Медіаплатформа "Вгору"

Суд визнав винним у колабораційній діяльності чоловіка, що працював водієм у захопленій виправній колонії №90 в Херсоні під час окупації міста. 

Про це повідомляє Судовий репортер.

Зазначається, що 31 травня 2022 року окупаційна влада створила в “Північній виправній колонії №90” незаконне Управління служби виконання покарань по Херсонській області. Куди чоловік працевлаштувався водієм.

У суді він визнав свою вину. Йому на 12 років заборонили обіймати посади в органах державної влади, державного управління, місцевого самоврядування та займатися діяльністю, повʼязаною із наданням публічних послуг

  • Національна поліція заочно повідомила про підозру в порушенні законів і звичаїв війни тюремнику із Херсонщини, 42-річному Олексію Арнауту, який добровільно обійняв посаду першого заступника начальника незаконно створеного «Управління служби виконання покарань по Херсонській області».
  • Ужгородський суд 15 березня визнав винним у колабораціонізмі 55-річного Олександра Ширенка зі села Правдиного Білозерської громади на Херсонщині, який працював у Північній виправній колонії № 90 під час окупації Херсона.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ