Підтримати нас

За добу прикордонники попередили 4 випадки браконьєрської діяльність

Vgoru
11 травня 2017 11:00
213
Поширити:

Прикордонники Херсонського загону продовжують активну протидію браконьєрській діяльності в контрольованих прикордонних районах Миколаївської та Херсонської областей. Так, тільки за минулу добу, військовослужбовці загону під час патрулювання водної ділянки відповідальності виявили 4 факти здійснення незаконного вилову водних живих ресурсів.

Прикордонники відділу «Рибаківка» на узбережжі Чорного моря поблизу н.п. Рибаківка виявили дві месинові сітки та один ятір з уловом 72 рибини карася, атерини, самси та близько 100 креветок. В районі населеного пункту Більшовик прикордонники відділу «Залізний Порт» виявили 80 метрову сітку без водних живих ресурсів.

А ось прикордонникам відділу «Очаків» вдалося виявити двох браконьєрів на узбережжі Дніпро-Бузького лиману. Один з них, мешканець Очакова, за допомогою трьох меси нових сіток встиг виловити 38 рибин карася, чим завдав збитків на 646 гривень. Другим громадянином виявився мешканцем Очаківського району, який тільки закинув сітку до лиману та не встиг наловити рибу.

У всіх випадках виявлені заборонені знаряддя лову передані правоохоронцям, водні живі ресурси встановленим порядком відпущені до води, а браконьєрів прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 85-4 КУпАП

${gallery:787219b7cfa89c4ba781f8d657beaa14}

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів