Підтримати нас

З окупованого лівобережжя Херсонщини волонтерам вдалось повернути дві родини

15 серпня 2024 18:50
350
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

Волонтери благодійної організації “Save Ukraine” повернули з окупованого лівобережжя Херсонщини дві українські родини. Вони виховують трьох хлопчиків, наймолодшому з яких 10 років, а найстаршому - 17.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

Він зазначив, що діти з батьками перебувають у безпеці. До адаптації сімей на новому місці залучені усі необхідні служби.

З початку 2024 року на підконтрольну Україні територію вдалось евакуювати 167 дітей з окупованих громад Херсонської області, йдеться в дописі.

  • Нещодавно дві родини з окупованих Запорізької та Херсонської областей, у яких виховується загалом шестеро дітей, повернулись на підконтрольну Україні територію.
  • На підконтрольну Україні територію з окупованої Херсонської області вдалося повернути 8 дітей.
  • З окупованих територій Херсонської, Запорізької та Луганської областей вдалось повернути на підконтрольну Україні територію 23 дітей, серед яких троє дітей-сиріт.
  • З початку повномасштабного вторгнення військових РФ на територію України “Save Ukraine” вдалося повернути з території РФ 446 дітей.
  • В інтерв'ю британському виданню “The Times” Микола Кулеба розповів про дітей, яких вдалось повернути на підконтрольну Україні територію, серед них двох братів Володимира та Олександра.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів