Підтримати нас

З якої причини закрився єдиний пункт пропуску, через який люди виїжджали з окупації

08 серпня 2024 15:10
298
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

Єдиний коридор "Колотилівка-Покровка", через який люди з окупації виїздили на підконтрольну Україні територію, призупинив свою роботу 6 серпня. Причиною стали обстріли військових РФ.

Про це повідомила віцепрем'єр-міністерка, міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, йдеться на сторінці Мінреінтеграції.

Вона зазначила, що люди можуть виїжджати з окупованих територій коридором через білорусько-український кордон на Волині “Мокрани-Доманове”.

Також посадовиця додала, що за необхідності можна звертатись за номером гарячої лінії Мінреінтеграції 1548.

  • Волонтерка пункту допомоги “Атмосфера” Катерина Арісой зазначила, що невідомо на який час закрили пункт пропуску "Колотилівка-Покровка".
  • Виїзд з окупованого лівобережжя Херсонської області – це складний процес, який потребує залученості багатьох людей та ресурсів. Про те, як можна виїхати з окупованого лівобережжя Херсонщини, в ефірі “Вгору” розповів волонтер організації HUMANITY Стефан Воронцов.
  • Нещодавно заступниця начальника Херсонської ОВА Ольга Малярчук повідомила, що евакуація з деокупованої Херсонщини безплатним автобусним транспортом та потягами відбувається щоденно. На місцях проведення евакуації працюють представники ОВА, ДСНС та Червоного Хреста.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів