Підтримати нас

Ювенальні поліцейські відновили профілактичну роботу у школах

Автор статті
21 січня 2020 05:00
665
Поширити:

Після завершення зимових канікул та з початком навчального процесу у школах працівники ювенальної превенції відновили профілактичну роботу з протидії булінгу «Зупинимо булінг разом!».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Заняття з протидії будь-яким видам насильства інспектори проводять в усіх школах області. Учням роз’яснюють поняття шкільного булінгу, його ознаки та прояви в підлітковому середовищі, а також методи його подолання та протистояння агресії. 

Працівники поліції закликають дітей не замовчувати про випадки цькування у навчальному закладі та негайно інформувати про це батьків, вчителів, шкільного психолога або телефонувати за номером «102». Поліція обов’язково відреагує та перевірить всі повідомлення!

За словами начальника відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослава Шанька, в минулому році було зафіксовано 17 фактів булінгу у навчальних закладах. Всі винуватці понесли адміністративну відповідальність згідно зі ст.173-4 «Булінг (цькування) учасника освітнього процесу» Кодексу України про адміністративні правопорушення, за що було передбачено сплату штрафів, а також публічне вибачення перед потерпілою.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ