Підтримати нас

Юрій Гусєв представив нову структуру ОДА

27 вересня 2019 07:00
743
Поширити:

Штат працівників зменшиться на 20%, на стільки ж зростуть зарплати робітників.

Про це повідомляється на сайті Херсонської ОДА.

Так, із 664 тих, хто працює в облдержадміністрації нині, лишаться лише 530 осіб. Із них у структурних підрозділах та апараті працюватимуть 430 та 100 держслужбовців відповідно.     

Згідно з новою структурою, у голови облдержадміністрації буде шість заступників, яким будуть підпорядковуватися окремі департаменти й управління, відповідно до напрямів діяльності.

З’явилися й нові структурні одиниці. В облдержадміністрації, зокрема, створять управління щастя та покращення якості життя.

Також серед новостворених: Фінансове управління гуманітарних програм та управління у справах ветеранів та внутрішньо переміщених осіб.

Інші структурні підрозділи реорганізують, або об’єднають.

Так, управління культури, управління з питань фізичної культури та спорту й Департамент освіти, науки та молоді об’єднаються в Департамент гуманітарної політики.

Департамент агропромислового розвитку реорганізують в Департамент розвитку сільського господарства та зрошення; Департамент з питань внутрішньої та інформаційної політики – в Департамент суспільних комунікацій.

А відділ інформаційних технологій і цифрового розвитку апарату ОДА стане структурним підрозділом – управлінням інформаційних технологій.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ