Підтримати нас

«Я – не я, і машина не моя»

30 січня 2016 14:00
582
Поширити:

Місяць тому відомий на всю Україну голова Генічеської райдержадміністрації Олександр Воробйов потрапив у аварію. “Я їхав у бік села Фрунзе перевірити, як проводиться ремонт дороги “Генічеськ-Партизани” . Під час обгону автомобіль попереду різко повернув ліворуч. Відбулось зіткнення. Щоб попередити удар, я з’їхав на узбіччя” , – сказав тоді у інтерв’ю одному з генічеських сайтів голова районної держадміністрації.

Той же сайт виклав у себе фото службової “Тойоти Камрі”, яку добряче пом’яв Олександр Степанович. У машини фактично не було передньої частини. Понівечений службовий автомобіль на станції технічного обслуговування поблизу повороту на Генічеськ бачив і автор цих рядків, однак сфотографувати власники станції не дозволили.

“Де машина? Хто винен в аварії? Скільки коштував ремонт?”  – запитали депутати у представників районної держадміністрації під час сесії районної ради, яка відбулась 26 січня. Голова постійної комісії з питань обліку, управління власністю районної ради та житлово-комунального господарства Василь Доган повідомив, що депутати вже направляли у різні органи запити щодо цього питання. У відділі поліції повідомили, що відповідної реєстрації у них немає. Відповідь керівника місцевої прокуратури Сергія Первака була наступною: “Генічеською місцевою прокуратурою розглянуто звернення громадян України з приводу можливих неправомірних дій голови Генічеської районної державної адміністрації Воробйова О. С. під час використання службового авто. Повідомляю, що за вказаним фактом Генічеською місцевою прокуратурою в порядку ч. 3 ст. 65 Закону України “Про запобігання корупції”  скеровано подання на проведення службової перевірки на адресу Херсонської обласної державної адміністрації. На теперішній час відповідь не надходила”.

– Поки Олександр Степанович перебуває на лікарняному, я вам нічого не скажу, – сказав депутатам заступник голови районної держадміністрації Олексій Сищенко. – У машини трішки пошкоджено лаково-фарбове покриття і праве переднє крило.

На запитання, чому ж Олександр Степанович знаходиться у лікарні, Олексій Анатолійович відповів, що у того, мовляв, побутова травма.

– Яка побутова травма? Ви що нас за дурнів тримаєте?!  – обурився найстаріший за віком депутат Віктор Іщенко.

–  Не всіх, – відповів районний чиновник.

Коли пристрасті дещо вляглися, депутати вирішили відкласти розгляд питання до часу, поки Олександр Воробйов вилікує “побутову травму” і візьме участь у роботі сесії районної ради.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ