Підтримати нас

Як минула доба на Херсонщині: кримінальна хроніка

Автор статті
09 січня 2020 07:00
622
Поширити:

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 500 звернень, серед яких 100 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстрована одна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої одна людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 98 адміністративних протоколів, з них 14 - за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В чергову частину Дніпровського відділення поліції звернулась 90-річна місцева жителька. Вона розповіла, що невідома жінка, яка заходила до неї в квартиру, викрала 600 доларів США та 15000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Скадовського відділення поліції надійшло повідомлення від 45-річного місцевого мешканця. Чоловік розповів, що вночі біля магазину невідомий силою відібрав у нього мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення від 50-річного мешканця обласного центру. Він розповів, що невідомі незаконно заволоділи мопедом «Honda Dio», який його знайомий припаркував біля під’їзду будинку. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ